Päťsto najväčších firiem sveta
Štatistický prehľad prvých 250 najväčších firiem sveta podľa trhovej kapitalizácie. Na prvých troch miestach sú firmy z USA : General Electric, Microsoft a Exxon Mobil. Porovnanie pozícií firiem s rokom 2003. Pokračovanie v budúcom čísle.