Aplikácia kvantitatívnych metód v zásobovaní a doprave v chorvátskom cestovnom ruchu - Brajdič, Igor
Zásobovanie a doprava tovarov a doprava osôb v zariadeniach cestovného ruchu. Príležitosti uplatnenia kvantitatívnych metód rozhodovania na zníženie nákladov v doprave. Výhody a nevýhody aplikácie kvantitatívnych metód rozhodovania skúmané prostredníctvom konkrétnej prípadovej štúdie. Zásobovanie a doprava v chorvátskom cestovnom ruchu.