Účtovanie lízingu po novom - Sidóová, Barbara
Výrazné zmeny v oblasti účtovania lízingu. Nový spôsob účtovania lízingu zodpovedá spôsobom, ktoré odporúčajú Medzinárodné účtovné štandardy. V príspevku autor uvádza jeden z názorov na riešenie danej problematiky. Rôznorodé účtovanie lízingu. IAS 17 - Lízingy. Lízing v slovenskej legislatíve. Príklady účtovania.