Vínne cesty a ich perspektívy - Mazureková, Marica
Náčrt histórie výroby vína od najstarších dôb po dnešok. Vinohradnícke oblasti na Slovensku. Regionálne združenia na rozvoj cestovného ruchu. Vínne cesty ako produkt cestovného ruchu. Granty Európskej únie na podporu rozvoja agroturistiky zo štrukturálnych fondov.