Manažér regiónu cestovného ruchu - Makovník, Tomáš
Manažér regiónu cestovného ruchu ako podmienka dlhodobej prosperity regiónu cestovného ruchu. Zdroje úspechu manažéra regiónu cestovného ruchu. Profil manažéra regiónu cestovného ruchu.