Perspektivy české ekonomiky po vstupu do Evropské unie - Janáček, Kamil
Prehľad hlavných makroekonomických ukazovateľov českej ekonomiky. Oživenie svetovej ekonomiky a jej rast. Vývoj v krajinách Višegrádskej štvorky. Prognózy vývoja Českej republiky.