K postaveniu manažmentu rizika - Varcholová, Tatiana
Prezentácia prehľadu koncepcií manažmentu rizika v historickom kontexte vývoja teórií, metód a modelov na meranie a hodnotenie rizika s prihliadnutím na stav teoretického poznania a praxe vyspelých krajín. Smerovanie k podnikovému manažmentu rizika. Tendencie štandardizácie pojmov a princípov podnikového manažmentu rizika. Aplikačné trendy manažmentu rizika v kontexte výsledkov prieskumu. Nové tendencie vo vývoji podnikového manažmentu rizika.