Fondový trh si rozobrali najväčšie banky - Brondošová, Jana
Podielový fond ako bankový produkt. Na Slovensku ide o relatívne nový trh investovania. Podielovým fondom sa v pobočkách venujú špecialisti na fondy alebo bankoví poradcovia. Fondy okrem bankových pobočiek predávajú aj maklérske siete. Do sveta fondov si razia cestu už aj elektronické distribučné kanály. Vplyv dôvery a dostupnosti pri predaji fondov. Poplatková motivácia.