Čína, investice a růst ekonomiky - Kohout, Pavel
Čina ako významný hráč ovplyvňujúci medzinárodné ekonomické vzťahy. Obchodný prebytok v Číne a jeho umiestnenie. Výnosy akciových indexov a rast HDP. Výnosy indexov MSCI.