Indická demonstrace demokracie - Štor, Václav
Stručný prehľad základných údajov o Indii. Tempá rastu HDP Indie v rokoch 1998-2002. Voľby, politické strany a demokracia v Indii. Výsledky volieb do Lok Sabha v rokoch 1998-2004.