Značky musia bojovať ... - Mravec, Martin, 1972-
Ďalšia vlna projektu GfK Koloseum - Najlepšie značky na Slovensku, ktorý každoročne realizuje spoločnosť GfK Slovakia. TOP 5 najlepších značiek vo vybraných kategóriách. Čo robí značku najlepšou. Značka, lojalita, zisk. Finančné inštitúcie, banky - tu už začína obdobie lojalitno-akvizičného marketingu, keď priorita je plne lojálny zákazník otvorený ďalším produktom spoločnosti.