Rhodos 2004 - Môciková, Renata
Vyhlásenie 1. ročníka ceny Rhodos o najpôsobivejší imidž značky podľa hodnotenia top manažérov na Slovensku. Z histórie súťaže, cieľ súťaže. Metodika výskumu imidžu. Definícia imidžu. 10 zlatých pravidiel, ako sa tvorí imidž.