Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím - Strýčková, Jolana
Podpora štátu pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím ( ZP ). Stanovenie výhodných podmienok pre zamestnávateľa aj zamestnancov. Vymedzenie základných pojmov : invalidita občana, občan so zdravotným postihnutím, dlhodobo nepriaznivý zdravotný stav. Podmienky zvýhodňovania občanov so ZP. Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so ZP. Aktívne opatrenia na trhu práce. Praktické príklady.