Dôchodcovia sú chudobní a nezdraví
Pohľad na zdravotný stav seniorov a demografický vývoj na Slovensku. Kvalita zdravotnej a sociálnej starostlivosti je odrazom vyspelosti krajiny. V štatistikách sa väčšinou venuje pozornosť mladšej generácii a zriedkavo obyvateľom po 65-ťke. Tento článok venuje pozornosť práve tejto skupine obyvateľstva.