Vliv změn podnikové kultury na lidské zdroje - Berglová, Pavla
Zmeny vo vonkajšom a vnútornom prostredí firmy a ich vplyv na firemnú kultúru. Čo je firemná kultúra, kedy ju meniť, kto ju mení a ako. Nové požiadavky na vedúcich pracovníkov v organizácii. "Euro manažéri".