Minimálna mzda opäť vyššia - Matlák, Ján
Poskytovanie minimálnej mzdy upravuje zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 90/1996 Z.z. v znení neskorších zákonov. Ekonomická a sociálna funkcia minimálnej mzdy. Minimálna mzda ako motivácia pre nezamestnaných zamestnať sa. Hodinová a mesačná minimálna mzda. Výška minimálnej mzdy od 1.10.2004. Minimálna mzda a poisťovací systém.