Vplyv integrácie SR do EÚ na stratégiu slovenských malých a stredných podnikov - Dobrucká, Lucia
Integračné procesy v Európe a stratégie firiem sa navzájom ovplyvňujú. Na stratégiu firmy vplýva jej externé aj interné prostredie. Čoraz väčší význam nadobúdajú strategické partnerstvá. Strategické partnerstvá a synergický efekt. Autorka sa snaží ukázať, že kooperácia je nevyhnutná aj pre malé a stredné podniky.