Manažérske zručnosti - Lipták, František
Vysvetlenie pojmu : riešenie - vo všeobecnosti, v osobnom živote a v manažmente. Problém ako podstatná, nepriaznivá odchýlka skutočného stavu od žiaduceho. Možnosti manažéra na vyriešenie problému. Súborný prístup k riešiteľskému zvládnutiu problému.