Příčiny deprese československé ekonomiky na počátku 60. let 20. století - Sekanina, Milan
Stručná charakteristika politického a hospodárskeho vývoja v Československu na začiatku 60. rokov minulého storočia. Dôvody a konkrétne príčiny povojnového zastavenia náhleho a relatívne rýchleho rastu československej ekonomiky v roku 1961. Krízové javy v československej ekonomike. Príčiny depresie československej ekonomiky.