Nedostatky v PP doháníme delší prací - Bendová, Soňa
Výsledky štúdie "Mezinárodní studie celosvětové produktivity za rok 2004" týkajúce sa produktivity práce a efektivity predaja v 10 krajinách sveta. Odpracované hodiny a produktivita práce. Vysoká produktivita a relatívne nízke mzdy v ČR ako investičná atraktivita pre zahraničných investorov. Šesť hlavných prekážok rastu produktivity práce vo svete. Nedostatočné manažérske plánovanie a kontrola. Američania v úlohe najproduktívnejších manažérov. Rozdelenie pracovného času obchodníkov a nízky podiel času venovaného aktívnemu predaju. Zvýšenie produktivity práce a konkurencieschopnosť českých firiem.