Vnitřní rozpory marketingu a prodeje - Vávrová, Věra
Efektívna práca s trhom, koncipovanie podnikovej stratégie, zhodnotenie sily konkurencie, rozhodovanie o profile výroby, reklama - dôležité súčasti marketingovej práce. Vzťah medzi marketingom a predajom. Rozdielna cieľová orientácia marketingu a predaja. Príčiny rozporov a ich riešenie.