[Poistenie automobilov] - Brondošová, Jana
Z obsahu: Porovnávať cenové ponuky v poistení áut už má cenu. Agresívna cenová ponuka ČSOB rozladila konkurentov. Zdedený deficit po Slovenskej poisťovni dvíha poistné najmenej o desatinu. Dobrých vodičov odmeňujú, no zlých netrescú. Hľadanie nepoistených áut stroskotáva na nedostatkoch centrálnej evidencie vozidiel. Poistné je drahšie aj kvôli podvodníkom.