Dočasné zamestnávanie už nie je iba doménou západu Slovenska - Horníková, Zuzana
Agentúry dočasného zamestnávania - charakteristika, úlohy. Špeciálny spôsob starostlivosti o pracovnú silu. Rast trhu dočasného zamestnávania. Slovenskí manažéri dočasné zamestnávanie väčšinou len objavujú, hoci v zahraničí je pomerne bežné. Personálny lízing, v zákone nanovo definovaný ako dočasné zamestnávanie, dostal šancu zlepšiť si imidž a zaujať nových klientov. Rýchlosť a opatrnosť.