Bohunická roadshow po európskej pätnástke - Janoška, Juraj
Tri roky po podpise zmluvy o postupnom odstavení V1 Slovensko objavilo jeho riziká. Minister hospodárstva Pavol Rusko od svojho nástupu do funkcie naznačil záujem o prehodnotenie zmluvy a predĺženie prevádzky elektrárne. Riziká, ktoré by prinieslo predčasné odstavenie dvoch blokov V1. Nové expertízy, ktoré by znovu prehodnotili rizikovosť V1.