Veletrhy mohou být efektivním nástrojem marketingu. - Kocka, Ladislav
Rozhovor autora s vedúcou odboru marketingovej stratégie a komunikácie akciovej spoločnosti Veletrhy Brno. Veľtrh ako efektívny nástroj marketingovej komunikácie. Účasť a.s. Veletrhy Brno na Svetovej výstave Expo 2005 v Japonsku. Prezentácia krajiny a prilákanie turistov a zahraničných investorov. Finančná spoluúčasť a.s. Veletrhy Brno na znovuotvorení letiska.