Pražský "bazár nápadov" - Hudecová, Simona
Na výročnom zasadnutí EBSLG - The European Business School Librarians' Group, ktoré sa konalo v máji 2003 v Prahe, boli prezentované projekty európskych knižníc z oblasti implementácie nových informačných technológií zameraných na zdokonaľovanie používateľských služieb v elektronickom prostredí. Skúsenosti s poskytovaním elektronických služieb (e-services) v prostredí amerických knižníc. Príklady projektov nových typov elektronických služieb. Mobil phone services - multichannel delivery model. Liblet služby prostredníctvom GSM telefónov. Informácia o používateľskom rozhraní projektu DEF key a Book on my Desk. Projekt COUNTER (Counting Online Usage of NeTworked Elektronic Resources) realizovaný na amerických univerzitách.