Cash pooling - firemné riešenia pre vysoké úročenie zostatkov
Popis bankového produktu Cash pooling určený pre klientov s viacerými účtami, alebo pre viac previazaných spoločností a jeho vylepšené verzie. Cash pooling reálny na vykonávanie automatizovaných prevodov. Cash pooling fiktívny zabezpečuje vyhodnotenie zostatkov na zapojených účtoch klienta s následným stanovením úrokovej sadzby a pri vykonávaní jednodňových termínovaných vkladov rieši klientovi nevýhody v podobe dennej komunikácie s bankou o úrokovej sadzbe a výške vkladu. Klient môže prostredníctvom internetu denne kontrolovať vývoj úrokovej sadzby na svojich účtoch.