Možnosti a meze optimalizace kapitálové struktury podniků českého mlékarenského průmyslu - Chmelíková, Gabriela
Problematika hľadania optima kapitálovej štruktúry firiem. Priblíženie záverov Kompromisnej teórie k možnosti jej konkrétnej aplikácie pri finančnom rozhodovaní v podnikoch českého mliekarenského priemyslu.