Stratégie obchodu pri zmene dane z pridanej hodnoty - Strieška, Ľubomír
Analýza správania obchodu, pri zmene sadzby dane z pridanej hodnoty. Stratégia konštantnej sadzby obchodnej marže. Stratégia konštantného objemu marže obchodu. Znižovanie sadzby obchodnej marže. Dopad na trhové subjekty.