Ekonomické aspekty rozvoja družstevníctva v SR - Šúbertová, Elena
Družstvá ako dôležitá súčasť krajín Európskej únie. Počet družstevných podnikov a počet zamestnancov. Situácia v oblasti družstevníctva na Slovensku. Percentuálne zastúpenie družstevníctva v jednotlivých sektoroch hospodárstva. Opodstatnenie rozvoja družstevníctva v období globalizácie.