Postavenie manažéra v 21. storočí - Chorváthová, Daniela
Hlavnou charakteristikou úspešnej organizácie je kvalita jej manažérov. Význam sociálnopsychologických aspektov riadenia a úroveň sociálnych a manažérskych zručností a kompetencií. Najdôležitejšou výzvou pre manažment 21. storočia je zaistiť, aby sa organizácia stala lídrom zmien. Pozitívne myslenie ako jedna z rozhodujúcich vlastností manažéra 21. storočia. Trendy rozvoja vodcovských schopností manažérov.