Vývoj priamych zahraničných investícií v SR v predvstupovom období - Kojdjaková, Jana
Vývoj prílevu priamych zahraničných investícií /PZI/ na Slovensku v rokoch 1994-2001. Očakáva sa pozitívny trend. Prínos PZI. Postavenie Slovenska v príleve PZI v krajinách V4.