Otec nemeckého "hospodárskeho zázraku" - Poliak, Ján
Životopis a filozofia nemeckého ekonóma a štátnika Ludwiga Erharda (1897-1977). L. Erhard a jeho menová reforma v povojnovom Nemecku. Hospodárska politika založená na princípoch slobodnej konkurencie. Vo funkcii ministra hospodárstva a obdobie najväčšieho hospodárskeho vzostupu SRN. Filozofia "sociálno-trhového hospodárstva" ako slobodného trhového hospodárstva.