Najúspešnejšia európska žena je z Fínska - Reich, Róbert
Rebríček najúspešnejších európskych manažérok podľa Financial Times. Sari Baldaufová, prezidentka Nokia Network, z Fínska na 1. mieste. Rozdiely v ohodnocovaní žien a mužov v západnej a východnej Európe. Škandinávia - krajina s najväčším rešpektom k ženám na pracovisku ako aj v spoločnosti. V prvej desiatke umiestnené 2 zástupkyne nových a kandidátskych krajín EÚ.