Cesty k účinnější správě společností - Hučka, Miroslav
Pojem správa spoločnosti. Konkurenčná výhoda a konkurenčná stratégia v ekonomickej teórii. Správa spoločnosti a konkurenčná výhoda. Princípy dobrej správy spoločnosti. Zvýšenie účinnosti správneho orgánu spoločnosti. Podávanie správ o správe spoločnosti. Základné kritériá hodnotenia kvality správy spoločnosti zo strany záujmových skupín.