Marketingovo orientovaná cenová politika neziskových organizácií - Kratochvílová, Viera
Analýza marketingových faktorov, ktoré ovplyvňujú cenovú politiku neziskových organizácií. Vzdelávacie organizácie a cenová politika. Základné faktory pôsobiace na cenu služieb v oblasti vzdelávania. Faktory, ktoré ovplyvňujú cenovú politiku vzdelávacích organizácií: náklady, marketingové ciele, životný cyklus služby. kvalita a imidž, portfólio služieb, zákazníci - spotrebitelia služby, pružnosť dopytu.