Za lyžovačkou do Rakúska ? - Capková, Alžbeta
Rakúsko - krajina poskytujúca neobmedzené možnosti vyžitia v zimných športoch a zábave. Lyžovačka spojená s kúpaním v termálnych prameňoch. Dokonalé služby. Rakúska kuchyňa ponúkajúca svoje špeciality. Ceny služieb odrážajúce vybavenosť strediska a jeho obľúbenosť. Lyžiarske strediská v Korutánsku a Východnom Tirolsku. Informácie na cestu.