Výročné stretnutie členov EBSLG v Prahe Measuring Library Performance - Hudecová, Simona
25. mája - 1. júna 2003 sa konal na pôde Vysokej školy ekonomickej v Prahe Annual General Meeting EBSLG -The European Business School Librarians` Group. Charakteristika, úlohy a ciele EBSLG. Organizačná štruktúra a pravidelné podujatia EBSLG. Informácia o ťažiskových bodoch programu. Meranie výkonnosti knižnice ako ústredná téma konferencie. Vyhodnocovanie spoločných projektov realizovaných v rámci škandinávskej, anglofónnej a kontinentálnej skupiny.