IPAC - nové prostredie informačných zdrojov SEK - Radochová, Daniela
Prínosy systému Rapid Library pre poskytovanie knižnično-informačných služieb v Slovenskej ekonomickej knižnici EU v Bratislave (SEK). Prechod na integrovaný systém Advanced Rapid Library (ARL). Inovačné a komunikačné technológie integrované v ARL. IPAC - Internet Public Acces Catalogue ako základný prvok novej webovej stránky SEK. Využitie možností IPACu v prostredí SEK. Práca v IPACu. Informačné zdroje na vyhľadávanie. Typy vyhľadávania. Limity. Výsledky vyhľadávania. Hypertextové odkazy. Služby v rámci IPACu. Smerovanie v sprístupňovaní dokumentov a informácií a poskytovaní knižnično-informačných služieb v SEK.