Stav východoněmeckého konvergenčního procesu - Lerch, Václav
Aktuálny stav konvergencie nových spolkových krajín voči starým spolkovým krajinám. Východzia situácia na začiatku 90. rokov. Zjednotenie Nemecka. Politické a ekonomické dôsledky. Stav konvergenčného procesu po štrnástich rokoch od zjednotenia Nemecka. Rozdielnosť trhov práce. Vysoká zadlženosť verejných rozpočtov.