Zdravotná bezchybnosť potravín - Turek, Peter
Bezpečnosť potravín je základnou prioritou EÚ a tým aj Slovenska. Oblasti bezpečnosti potravín. Princípy garantovania bezpečnosti potravín. Formy garantovania bezpečnosti potravín. Úlohy všeobecného potravinového práva Európskej únie. Stav legislatívy Slovenskej republiky súvisiaca s bezpečnosťou potravín. Veterinárna legislatíva. Legislatíva upravujúca oblasť krmív a výživu zvierat.