Restrukturalizace podnikání s využitím přístupu System Engineering - Rankl, Robert
Procesne orientovaný spôsob myslenia v podniku. Filozofia Systems Engineering. Prístup Top-Down (od celku k detailu a nie obrátene). Prístup Botton-up (celok ako súčasť jednotlivých opatrení). Change-Management a manažment projektu. Štruktúra a architektúra implementácie projektu. Konfigurácia systému reštrukturalizácie obchodu. Model postupu pre novovytvorené obchodné aktivity. Celková koncepcia "nového" podniku.