Dôchodková reforma je tesne pred rozbehom
Od 1. januára 2005 do konca júna 2006 sa budú Slováci rozhodovať, či vstúpia do druhého kapitalizačného piliera dôchodkového systému. Podľa zákona o starobnom dôchodkovom sporení č. 43/2004 Zb. v znení neskorších predpisov sa 2. pilier týka zamestnancov a samostatne zárobkovo činných osôb. Vymedzenie činnosti dôchodkovej správcovskej spoločnosti (DSS). Investovanie majetku v dôchodkových fondoch (rastový, vyvážený, konzervatívny). Informačná povinnosť DSS. Propagačná činnosť a reklama DSS. Vyjadrenia predstaviteľov vznikajúcich DSS alebo zástupcov ich zakladateľov na niektoré aspekty dôchodkovej reformy.