Nová skupina slovenských dlhopisových indexov - SDXGroup na kapitálovom trhu - Molnár, Štefan
Od 2.9.2004 začala Burza cenných papierov v Bratislave , a.s. publikovať novú skupinu dlhopisových indexov SDXGroup. Základné charakteristiky skupiny indexov SDXGroup: popis, štruktúra, kompozícia bázy, výpočet indexov, formula, ukazovatele, revízia indexov SDXGroup, zverejnenie indexov a ich publikovanie.