UniBanka, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti UniBanka, a.s. Bratislava. Vznik banky v roku 1990 pod názvom Slovenská poľnohospodárska banka, ú.s. Kapitálový vstup dvoch talianských finančných skupín v roku 1996. Profilácia banky. Finančná analýza banky.