Stav úrovne vnútropodnikovej komunikácie - Marhefková, Martina
Na zisťovanie stavu (úrovne) vnútropodnikovej komunikácie sa najčastejšie využívajú metódy komunikačného auditu, ktoré predstavujú širokú paletu metód získavania a spracovávania informácií o vnútropodnikovej komunikácii. Charakteristika stavu vnútropodnikovej komunikácie na Slovensku, ktorá vychádza z výsledkov výskumu, realizovaného na základe prvej etapy realizácie grantovej úlohy VEGA. Na posúdenie úrovne vnútropodnikovej komunikácie sa na Slovensku najčastejšie používajú: riadený rozhovor, pozorovanie, zadávanie a vyhodnocovanie dotazníkov, analýza písaných dokumentov.