Projektový manažment a systémová integrácia v podniku - Marsina, Štefan
Informačné systémy a informačné technológie v podniku. Význam systémovej integrácie v podniku. Spájanie rôznych informačných podsystémov. Význam projektového manažmentu v systémovej integrácii. Projektový manažment ponúka metódy a nástroje na efektívnu prípravu a realizáciu jednorazových akcií - projektov.