Využitie hedgingu na Slovensku - Nagyová, Lívia
Odpoveď na otázku týkajúcu sa prípadu ak štát nie je schopný uskutočniť hedging na svoje obchody, aké sú možnosti využitia hedgingu na Slovensku. Problémy uskutočňovania derivátových obchodov. Podmienky obchodovania s finančnými derivátmi na Slovensku.