Dokonalá recyklácia? Priemysel platí, jeho zástupcovia rozdeľujú - Marčan, Peter
Recyklačný fond a problémy s platbami. Fond je financovaný z povinných príspevkov, ale peniaze, ktoré rozdeľuje sú mimo verejnej kontroly. Fond musí tajiť detaily projektu, ak s ich zverejnením nesúhlasí subjekt, ktorý ho predložil. Otázka, či je predložený projekt dobrý a má sa financovať z fondu. Problematika dotácií z fondu. Príspevky a poskytnutá pomoc z Recyklačného fondu.