[Európska komisia] - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Únia nemá plnohodnotnú Európsku komisiu. Nezhody pri navrhovaní komisárov. Lisabonské ciele nebudú splnené, zostávajú však v platnosti. Únia nešetrila sebakritikou, náprava však bude ťažšia. Nový tím Európskej komisie sa rodí ťažko. D. Hűbnerová: Skresávať rozpočet EÚ na úkor regionálnej politiky by bola veľká chyba.